Doe mee


37 graden creëert meerwaarde… voor iedereen

37 graden cv is een coöperatieve vennootschap die samen met jou meerwaarde wil creëren. Hoe? Door warme verbindingen te leggen tussen de sociale sector en de reguliere economie, met focus op de talenten van de medewerkers uit de sociale werkplekken. Hiervoor hebben we natuurlijk veel enthousiasme en hulp nodig. Jouw enthousiasme en hulp.

Samen bereiken we meer

Het principe van een coöperatieve vennootschap is dat er samengewerkt wordt, met inspraak van de vennoten. Zij vormen de basis. Samen investeren we om hetzelfde doel te bereiken.

We willen de diensten, know-how en unieke producten die voortkomen uit deze verbindingen ook vermarkten om de opbrengst opnieuw te investeren in het project van onze vennootschap.

Word lid van de 37 graden familie

We zijn steeds op zoek naar mensen die hun schouders onder ons project willen zetten en mede-zeggenschap willen door aankoop van een aandeel. Want om vernieuwing en kwaliteit te brengen, hebben we nu eenmaal goede vennoten en een sterk netwerk nodig. Wil jij het verschil maken en iets zinvol doen? Word dan vennoot van 37 graden!

Een aandeel kost €500. Met dat geld kunnen wij verder investeren in 37 graden om nog meer warme verbindingen te leggen. Ons doel bereiken primeert steeds op het maken van winst. In de eerste plaats heb je dus geen financieel voordeel, maar krijg je wel dankbaarheid. Want dankzij jouw steun kunnen steeds meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun dag op een waardevolle manier doorbrengen. En daar zijn zij – en wij – jou heel dankbaar voor.

Wat betekent dat, ‘vennoot zijn’?

  • Als particuliere vennoot koop je een of meerdere C-aandelen in 37 graden. Zo'n C-aandeel kost €500.
  • Je bent samen met de andere vennoten mede-eigenaar van 37 graden.
  • Bij aanwezigheid vertegenwoordig je 1 stem op de Algemene Vergadering.
  • Uit de C-aandeelhouders wordt ook een vertegenwoordiger afgevaardigd als lid van de Raad van Bestuur (in totaal bestaat die uit 5 leden)
  • Je ontvangt onze nieuwsbrief over het reilen en zeilen binnen 37 graden.
  • Wil je ook actief meedenken en doen binnen onze werking? Dat bespreken we graag!

Druk ook jouw stempel!

Maak samen met ons het verschil. Stuur een mail naar kim@37graden.eu en we bezorgen je alle praktische info om mee te aan boord te komen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij 37 graden!