Warme relatiegeschenken


Walk the talk en laat uw organisatie stralen

 

 

 

P2P

Wij spreken liever van P2P, people to people. Zowel onze makers als uw relaties zijn immers echte mensen, op zoek naar menselijke warmte en verbindingen.

Het effect van warme relatiegeschenken

MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, hoeft niet alleen bij woorden te blijven. Met onze warme relatiegeschenken laat u op een leuke en originele manier zien dat uw bedrijf écht om mensen geeft.

We leveren ook graag maatwerk: bij het ontwikkelen van de relatiegeschenken staan zowel uw als onze kernwaarden centraal. Alle producten zijn op een ambachtelijke wijze lokaal ontworpen en geproduceerd door echte mensen die elk hun talenten volop inzetten. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook!

En dat straalt af op het imago van uw organisatie.

De weg van de minste weerstand

Om tot een nieuw product of een cadeauset te komen, luisteren we eerst heel goed naar uw wensen. En dan passen we de wet van de minste weerstand toe. Wie in ons netwerk kan hier aan meewerken? Wat kunnen onze makers goed? Is er al (recup)materiaal voorhanden? Wat groeit er in dit seizoen? Wat past bij deze streek? Welke insteek klopt voor deze klant? Wat kunnen we realiseren zonder onnodige stress of druk? Zo ontdekken we samen 'wat er wilt geboren worden'. En dat is meestal veel passender dan dat we op voorhand konden dromen!

 

Meer weten? Bel Kim Hardy op 0486/18 50 93 

 

    

 

Enkele referenties

CERA / KBC

Een warme attentie voor alle deelnemers aan een webinar?
No problem!

Met plezier zetten onze 37graden-makers hun talenten volop in.
De 3000 belevingsdoosjes zaten dan ook netjes op tijd in alle postbussen.

Chocolaatjes één voor één gewikkeld door Hestia vzw
37graden-thee netjes afgevuld door Huis in de stad vzw
Perfect Match kaartjes gekleefd door Selko Art

En ze waren in goede compagnie: check de video!


 

 

PWC

Voor alle medewerkers van PWC maakten we geschenkdozen gevuld met moois en lekkers.
Koekjes, granola, ambachtelijke kaarsen, confituur, vlierbessensiroop, chocolade en heerlijke thee. Uiteraard met een terugstuurkaartje voor een van de makers.

 

CATERPILLAR

Caterpillar vroeg ons om 1200 kerstboompjes te versieren voor al hun medewerkers. In 4 ateliers werd alle kerstversiering stuk voor stuk gemaakt. En vervolgens met veel liefde in de boompjes gehangen en verzonden. 
Onze makers zijn zo creatief!  Eikeltjes, houten takken, afval hout, oude boeken en partituren, wc-rolletjes en wol zorgen voor een bijna 100% bio versiering.

Dit soort projecten is ideaal voor heel wat zorgorganisaties. Dus als jouw bedrijf of organisatie dit volgend jaar ook wilt, laat het ons dan nu al weten! 

 

JESSA

Jessa blaast in 2020 10 kaarsjes uit. Elke medewerker krijgt daarom een bijzondere attentie van de directie. Voor de realisatie ervan werkten we samen met vzw Assjette. Neem alvast een kijkje achter de schermen.

  • product: Oneliner-sokken met handgeschreven boodschap.
  • ontwerper: Roel Vandebeek
  • makers: Assjette vzw 

 

JAGA

CEO Jan Kriekels, Nancy, Anneleen, James en de andere ontwerpers van Jaga waren instant gewonnen voor het idee om samen met de makers van het arbeidszorgatelier bij Bewel een creatief en verbindend eindejaarscadeau te maken.

Na een bezoek aan de makers, hielden we met de designers enkele brainstormsessies. Doel: een eindejaarscadeau voor de medewerkers creëeren van Jaga afvalmateriaal gemaakt bij Bewel.

Lokaal, sociaal, duurzaam, verbindend.
Met het budget dat elk jaar voorzien is voor eindejaarscadeaus.

  • producten: Potop, Topot en BlokNote
  • ontwerp: Jaga Design Team
  • makers: Bewel Diepenbeek

Z33

Design en sociale economie komen samen in ‘If the future isn’t bright, at least it’s colorful. Met dit project zoeken Z33 en 37 graden naar een participatief model waarbij de consument, maker en ontwerper niet zonder elkaar kunnen. Murielle Victorine Scherre en Jan Verstraeten ontwierpen een lappendeken uit ingezamelde zwarte bandshirts, die volledig werd gemaakt door de medewerkers van het Hasseltse maatwerkbedrijf Bewel. Zowel de inzamelaar, de maker als de ontwerper hebben een beslissende hand in het eindproduct. ‘If the future isn’t bright, at least it’s colorful’ is een verrassende take op samenwerking in een designproject.

product: Snuggie

ontwerpers: Murielle Victorine Scherre en Jan Verstraeten

makers: Bewel Hasselt