Warme relatiegeschenken


Walk the talk en laat uw organisatie stralen

P2P

Wij spreken liever van P2P, people to people. Zowel onze makers als uw relaties zijn immers echte mensen, op zoek naar menselijke warmte en verbindingen.

Het effect van warme relatiegeschenken

MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, hoeft niet alleen bij woorden te blijven. Met onze warme relatiegeschenken laat u op een leuke en originele manier zien dat uw bedrijf écht om mensen geeft.

We leveren ook graag maatwerk: bij het ontwikkelen van de relatiegeschenken staan onze en uw kernwaarden centraal. Alle producten zijn op een ambachtelijke wijze lokaal ontworpen en geproduceerd door echte mensen die elk hun talenten volop inzetten. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook!

En dat straalt af op het imago van uw organisatie.

Meer weten? Bel Kim Hardy op 0486/18 50 93 

    

 

Enkele referenties

JESSA

Jessa blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. Elke medewerker krijgt daarom een bijzondere attentie van de directie. Voor de realisatie ervan werkten we samen met vzw Assjette. Neem alvast een kijkje achter de schermen.

  • product: Oneliner-sokken met handgeschreven boodschap.
  • ontwerper: Roel Vandebeek
  • makers: Assjette vzw 

 

JAGA

CEO Jan Kriekels, Nancy, Anneleen, James en de andere ontwerpers van Jaga waren instant gewonnen voor het idee om samen met de makers van het arbeidszorgatelier bij Bewel een creatief en verbindend eindejaarscadeau te maken.

Na een bezoek aan de makers, hielden we met de designers enkele brainstormsessies. Doel: een eindejaarscadeau voor de medewerkers creëeren van Jaga afvalmateriaal gemaakt bij Bewel.

Lokaal, sociaal, duurzaam, verbindend.
Met het budget dat elk jaar voorzien is voor eindejaarscadeaus.

  • producten: Potop, Topot en BlokNote
  • ontwerp: Jaga Design Team
  • makers: Bewel Diepenbeek

Z33

Design en sociale economie komen samen in ‘If the future isn’t bright, at least it’s colorful. Met dit project zoeken Z33 en 37 graden naar een participatief model waarbij de consument, maker en ontwerper niet zonder elkaar kunnen. Murielle Victorine Scherre en Jan Verstraeten ontwierpen een lappendeken uit ingezamelde zwarte bandshirts, die volledig werd gemaakt door de medewerkers van het Hasseltse maatwerkbedrijf Bewel. Zowel de inzamelaar, de maker als de ontwerper hebben een beslissende hand in het eindproduct. ‘If the future isn’t bright, at least it’s colorful’ is een verrassende take op samenwerking in een designproject.

product: Snuggie

ontwerpers: Murielle Victorine Scherre en Jan Verstraeten

makers: Bewel Hasselt